Ytterligare neddragningar i Öckerö kommun av socialdemokratiska majoriteten i regionen

Det finns tydligen ingen hejd på hur mycket den socialdemokratiska majoriteten med Jan-Åke Simonsson i spetsen för Hälso- och Sjukvårdsnämnd 4 tänker dra ner i Öckerö kommun. I år har man redan stängt sin bassängverksamhet i Hedens By, stängt gynmottagningen, minskat på Barn- och Ungdomspsykiatrin och kraftigt minskat på Ungdomsmottagningen. Nu har man dessutom förslag på att stänga gymet på Hedens By.

Alla vet, eller borde veta, att förebyggande träning är en bra för hälsan, ger minskad sjukvård samt dessutom är bra ekonomiskt för regionen. Ändå har den socialdemokratiska majoriteten i regionen valt att lägga ner verksamhet efter verksamhet i Öckerö kommun. Trots att Alliansregeringen har skjutit till pengar just för att förhindra just detta väljer man ändå att drastískt minska sina verksamheter i vår kommun.

Den 19 september är det val även till regionen. Öckerö kommuns invånare har då möjlighet att säga vad de anser om den socialdemokratiska majoritetens behandling av vår kommun.

Kommentera