Rödgrön skräckfärd

En gemensam budget? Bara några veckor före ­presentationen lät det som ett dåligt skämt. Här är berättelsen om samarbetet som helt höll på att gå i stöpet. Om bråken, vardagen och rena tillfälligheter som ledde fram till den ­historiska överenskommelsen.

Läs berättelsen om hur de rödröna kom fram till sin budgetöverenskommelse. Är det någon som vågar rösta på dem efter detta?

3 kommentarer för “Rödgrön skräckfärd

  1. Räntan på uppskovsvinsten har vänsterpartierna sagt att de vill avskaffa när och om statsfinanserna tillåter detta. Detta är en politisk omskrivning för att det inte är särskilt högt prioriterat. Vid en vänsterpartistisk vinst i riksdagsvalet skall Du nog inte förvänta Dig att de avskaffar den inom en överskådlig framtid.

  2. Tackar extra för den skatt som ni moderater införde på uppskovet av vinsten vid husförsäljning. Kostar mig nästan 1000:-/mån. Denna orättvisa skatt vill t.o.m. soc. demokraterna avskaffa!

  3. Tror inte det är så mycket bättre hos Er. Skall bli ett sant nöje att rösta på de rögröna, för sämre än hos er kan det nog inte bli!!!!!!

Kommentera