Träffa Moderaterna på lördag i Hönö Klåva

I morgon lördag finns vi Moderater i Hönö Klåva mellan kl 10 – 14. Välkommen dit och prata med oss om vad vi har gjort och vad vi vill göra i framtiden. Vi är villiga att ta fortsatt ansvar för utvecklingen i vår kommun och vi är villiga att ta fortsatt ansvar för vår ekonomi.

Vi har visat att vi klarar av att ta ansvar för kommunen även i en lågkonjunktur. Under den värsta av alla lågkonjunkturer klarade vi oss genom att vi hade en välskött ekonomi och att vi kan använda tidigare överskott så att vi inte behöver göra besparingar i den kommunala servicen. Nu är vi beredda att ta fortsatt ansvar för ekonomin och att ta ansvar för utvecklingen av kommunen.

Välkomna till Hönö Klåva på lördag kl 10 – 14.

Rösta för en fortsatt utveckling av kommunen och en fortsatt stabilitet i ekonomin.

Rösta på Moderaterna

Kommentera