Slutgiltiga valresultatet är klart

Nu är den slutgiltiga sammanräkningen i kommunvalet klart. Moderaterna i Öckerö kommun gick fram från 28,73 % till 31,40 % och från 12 mandat till 13 mandat. De borgerliga partierna stärkte sin majoritet från 26-15 i Kommunfullmäktige till 27-13 och Sverigedemokraterna 1 mandat.

Personligen tackar jag ödmjukt för de 169 personrösterna som gav mig 6,41 % av Moderaternas röster. Nu handlar arbetet i första hand om att få till stånd en stabil borgerlig majoritet i kommunen och att vi förvaltar kommuninvånarnas tydliga uppdrag med en fortsatt borgerlig inriktning.

2 kommentarer för “Slutgiltiga valresultatet är klart

  1. Moderaterna har nomneringsmöte i november då vi skall välja vilka som skall ha de olika befattningarna. Detta vill jag inte föregripa.

  2. Gratulerar ! Du gjorde en hjälteinsats när vattnet pajade.
    men min fråga är : kommer Mia med i gänget ?

Kommentera