Moderaterna framåt i regionen

I opinionsundersäkningarna inför omvalet i Västra Götalandsregionen går Moderaterna framåt. Alliansen har också en majoritet i undersökningarna även om den inte är egen.

Efter tioo år vid makten och mycket prat om hur man ska förbättra sjukvården, ta bort köerna samt ordna en bättre kollektivtrafik utan att vi sett så värts mycket resultat är det dags att byta styre. Det är dags att ge Alliansen en chans att visa vad de går för och ge dem chansen att genomföra sin politik. Det inte Socialdemokraterna har lyckats med på tio år kommer man inte att lyckas med i framtiden heller.

I opinionsundersökningarna hamnar dessutom Sjukvårdspartiet under spärren. Det är dags att vi blir av med detta märkliga parti som håller runt men som sedan säljer ut sin själ för att få sitta vid maktens grytor. Som krydda på det kan de heller inte hålla sams utan så fort valet är över börjar uteslutningarna inom partiet.

Lägg därför Din röst på Moderaterna den 15 maj för en bättre sjukvård och en kollektivtrafik värd namnet.

Kommentera