Information om polisarbetet

 På dagens möte med Rådet för Hälsa och trygghet fick vi en nulägesrapport om polisarbetet i kommunen av Håkan Bredinge.

Polisen arbetar mer än någonsin i kommunen. Det har aldrig spenderats så mycket polistimmar här som nu. Förra fredagen hade man en storsatsning med nio bilar och en polisbåt som kollade alla fordon m.m. Det har också tillsammans med sociala resursgruppen gjorts en alkoholtillståndstillsyn där det uppmärksammades vissa felaktigheter som påpekats.

Fritidsgården besöks varje gång. En mopedgrupp kommer att arbeta med mopedfrågorna innan våren. Det kan handla om hjälmar och trimning. 500 alkoblås är också gjorda den senaste tiden. Ordningsbot skrivs ut på bristande bältesanvändning m.m. regelbundet.

En Facebooksida kommer att startas där Öckerö kommer att ingå i Hisingssidan. Där kommer information från polisen att läggas ut samtidigt som det är en möjlighet för kommuninvånarna att ge information till polisen.

Tyvärr var det så att våra två poliser slutade för ett tag sedan men de ersätts nu av en ny polis. Han heter Magnus Björk och har telefonnummer 0705-934081.

Kommentera