Möte med Kommunstyrelsen

På gårdagens möte fick vi en redogörelse av hur våra kontroller av kvalitén i kommunens verksamheter fungerar. Olika saker i verksamheterna mäts och jämförs med andra kommuner. Vi kan på så sätt se var vi behöver att bli bättre och både ekonomiskt och arbetsmässigt sätta in insatser där de bäst behövs.

Vi lämnade också planbesked för två detaljplaner på Rörö. Detaljplanen för Bovierabygget på Heinövallen fick också klartecken att ställas ut. Virkar med att ta beslut innan sommaren i Kommunfullmäktige om detaljplanen. Byggnationen kan då vara igång redan strax efter sommaren och skulle innebära både att Hönö IS kan bygga sin nya anläggning samtidigt som vi får 48 st nya bostadsrätter i en fantastisk bra miljö. Detta under förutsättning att ingöververkligas.

Kommentera