S vill behålla avtal med Saudiarabien

Ser ingen anledning att avbryta exportavtalet

Vapen, avtal och Saudiarabien – en brännande kombination.
Vid en S-seger vid nästa val behålls det nuvarande exportavtalet.

– Jag vill inte ge några fromma förhoppningar om att vi säger upp avtalet om vi vinner valet, säger utrikespolitiske talesmannen Urban Ahlin till Sydsvenskan.

Läs mer.

En kommentar för “S vill behålla avtal med Saudiarabien

  1. Ja, varför skulle vi säga upp ett avtal med världens rikaste land i förhållande till folkmängd – ett handelsavtal som genererar många jobb i Sverige – som gör att vår industri klarar sig bra trots kriser. Vi borde istället lära oss mer om Saudarabien – om hur mödrarna i detta land har den verkliga makten och där gubbarna är
    marionetter som håller på med politik på skoj och kanske bara behöver arbeta 3 timmar om dan för att sedan sitta på kafeer och dricka gott the – där varje medborgare blir försörjd och kan ha gästarbetare till hjälp t ex svenskar

Kommentera