Tjänade miljoner på ungdomshemmet

Robinson-vinnaren och politikern Jan Emanuel Johansson, S, har tjänat hundratals miljoner på sin verksamhet för ungdomar med problem.Nu uppger SVT att ett av de ungdomshem han tidigare drev fått kritik från både kommunen och socialstyrelsen.– Jag har byggt upp det här från noll – eller till och med minus – och jag är stolt över min klassresa, säger han till SV. .

Läs mer.

Detta är samma person som satt för Socialdemokraterna i Riksdagen förra mandatperioden. Samtidigt som hans partigrupp anser att vinsterna skall gå tillbaka i verksamheten istället för att tas ut av privata ägare.

En kommentar för “Tjänade miljoner på ungdomshemmet

  1. som sagt skandal
    detta kommer säkert att åtgärdas hoppas jag
    pengar ska man kunna tjäna på sitt företag mm, men detta är ett klart
    lågvatten märke
    må gött

Kommentera