Besök T/S Gunilla i sommar

I sommar kommer det att finnas möjligheter att besöka vårt skolfartyg T/S Gunilla och delta i aktiviteter eller få en guidad visning. Vid två tillfällen kommer hon att vara disponibel för allmänheten.

Första är under Klåva hamnfestival som är den 16 – 20 juli. Det kommer att finnas aktiviteter, guidade visningar samt möjligheter att bo på henne mellan den 19 – 21 juli.

Andra tillfället är under Göteborgs Kulturkalaset den 14 – 19 augusti. T/S Gunilla kommer att ligga mellan Göteborgsoperan och Stenpiren mellan den 16 – 19 augusti. Även då kommer det att vara ett flertal aktiviteter ombord. Den 19 augusti kommer fet att vara allsång på fartyget med Harald Treutiger.

Den 8 augusti kommer TV4 att sända morgonprogram från Hönö Klåva. Platsen är lite beroende på vädret.

Kommentera