Klockrent inlägg av fb-vän

VI PÅ FACEBOOK AVSLÖJAR! Det går ett rykte om att Lena Melin på Aftonbladet har en månadslön på 93,000 i månaden! Om en journalist tjänar dessa pengar kan vi då inte kräva bättre journalistik i en utav Sveriges största tidningar? Lena jag hoppas verkligen att du känner dig nöjd med lördagens nummer, vilket scoop ni levererade i dagens tidning! Statsministern tar sig ett glas öl! Drottningen ett glas vitt vin! Och allt detta på bekostnad på skattebetalarnas pengar! Och för några veckor sedan så satte hon den Feta rubriken att det var dags för Prinsen att växa upp efter att han fått en rak höger i Frankrike i ett bråk som han inte skapat…… Det är otroligt vilken makt våra journalister har och det kan vara bra inom rimliga gränser men när det går till ytterligheter så känns det bara pinsamt när Lena Melin brassar på…. Det finns så många bra journalister i Sverige som gör ett kanonjobb…. Men vem är det som lyfter fram dom bra journalisterna och samtidigt granskar dom dåliga…. En sak är glasklar om det nu är så som ryktet säger att Lena Melin tjänar 93,000 i månaden ja då kräver jag i varje fall bättre journalistik i våra ledande tidningarna….

Skrivet på Facebook av Mats Eriksson

Kommentera