Skolmaten på Brattebergs

Ibland, även om det har varit mycket sällan, så har jag fått påpekande om att skolmaten på Bratteberg inte är så bra. För den sakens skull så brukar kommunchefen och jag regelbundet gå dit och äta. Under mina tio år som ordförande i Kommunstyrelsen har jag aldrig blivit serverad dålig mat där.

Idag var vi där och åt igen och det som jag bl.a. imponeras av är den goda ordning som råder. Miljön har dessutom blivit mycket bättre sedan den nya matsalen invigdes. När det gäller maten fick vi välja mellan raggmunk och potatismos med korv. Till detta var det ett utmärkt salladsbord och för den som ville fanns det dessutom broccolisoppa.

Detta besöket avvek inte från tidigare utan mitt intryck är fortfarande att det serveras bra och näringsriktig mat på Bratteberg.

2 kommentarer för “Skolmaten på Brattebergs

  1. Det är ju bra för eleverna på Bratteberg får välja men eleverna på kompassen som inte har egen tillagning får en rätt, hittills i år har eleverna fått blodpudding 6 gånger vilket innebär att jag får skicka med mat till barnen för att de skall klara skoldagen

Kommentera