Barnomsorg på Kalvsund

Vi har nu kommit så långt i planeringen att vi kan erbjuda pedagogisk barnomsorg på Kalvsund. Detta kommer att ske i Önyttans gamla lokaler där erforderlig anpassning också kommer att göras.

Verksamheten kommer att drivas av samma personal som var i förskolan. Verksamheten startar nu till höstterminen.

4 kommentarer för “Barnomsorg på Kalvsund

 1. Rikard, ÖBO kommer att ta över fastigheten. Exakt vad de tänker göra vet jag ej ännu.

 2. Hej,

  Har kommunen några planer för hur skolhuset ska användas framledes? Kommer Öbo att avyttra det?

  Mvh
  Rikard

 3. Dennis, det är i dagsläget 8 st barn som erbjudits pedagogisk omsorg på Kalvsund i Önyttans gamla lokaler. Det som nu erbjudits är i princip av samma kvalité som tidigare men i anpassade lokaler. Att kunna hyra ut halva skolbyggnaden till något annat samtidigt som det är förskola i resten av byggnaden är ett sämre alternativ om det ens är möjligt. Det väsentliga är väl att vi nu erbjuder barnomsorg på Kalvsund. Att detta måste vara i skolan har inte varit en avgörande fråga.

 4. Vad är skälet till att ni stängde förskolan, och sedan erbjuder samma barn och föräldrar (8st och antalet kommer öka nästa år med minst 2st till om man ser till magarna på några av kvinnorna).
  varför hade man bara inte kvar förskolan fast enbart hyrt den delen av skolokalen(då kostnaden blir lägre än flertalet förskolor i Öckerö)alt ha förskolan i annan lokal tex Ö-nyttan som tydligen fungerar för pedagogisk barnomsorg?

Kommentera